Prisvärd bygghjälp

Hej igen denna tisdag, det var ett par dagar sedan jag skrev någonting senast men nu är jag tillbaka med ett nytt inlägg. Det som jag ska skriva om idag, är om ett företag i Bergshamra som finns till för alla som behöver hjälp med bygg och renoveringar. Jag har vänt mig till dem för en tillbyggnad och jag är nöjd med hjälpen och även att det är ett företag som jag hade råd att anlita. De hjälpte mig med en tillbyggnad av mitt hus. Jag fick reda på dem eftersom en av mina grannar också fick hjälp av dem, och han berättade för mig vilket bra företag de var att ha att göra med. Det var inga problem att få information, och ännu viktigare: de var prisvärda för mig!

Tiden gick innan jag bestämde mig om det var läge för en tillbyggnad nu, eller om jag skulle vänta, men efter en hel del funderande så bestämde jag mig slutligen för att ringa dem om deras tjänster. Att få kontakt visade sig vara ganska enkelt, vilket var bra efter alla andra företag där det tog en evighet att få tag på någon i telefon som kunde svara på ens frågor eller berätta hur mycket det skulle kosta. De var verkligen hjälpsamma och kom ut till mig i Bergshamra för att ta reda på hur mycket det skulle kosta och vad jobbet innebar. Även under det byggnadsarbetet de gjorde innan mitt byggprojekt var klart också, så tyckte jag att de var mer än bara professionella. De var extremt tålmodiga vilket är något som jag verkligen uppskattar!

När byggnationen var klar satte de även in nya fönster och dörrar. De var på byggarbetsplatsen ibland när jag kom hem från jobbet och deras byggnadsarbetare städade alltid upp efter sig själva. Fönstren de valde till mig blev fantastiska!