Asklöf Bygg & Måleri

Välkomna till bloggen den här måndagsförmiddagen, jag hoppas alla mina läsare haft en riktigt bra helg och att ni fått vila upp er ordentligt! Det här inlägget kommer att handla om att jag vände mig till ett företag som heter Asklöf Bygg & Måleri när huset behövde målas om. Jag hade hört genom en god vän till mig som även hon anlitat dessa målare i Strängnäs, att det skulle vara ett mycket bra företag, och det kan jag bara säga att det stämmer, för de gjorde ett oerhört bra jobb med den här fasadmålningen. 

Det är riktigt underbart att det är vår nu och att sommaren bara är om hörnet. Det är en tid på året som många människor får lust att ta itu med olika saker med sina hus, till exempel att måla om. Om någon månad drygt så går dessutom flera personer på semester och kommer att lägga sina semesterveckor på att renovera eller kanske måla om. Jag tycker att man i första hand ska vara ledig när man är ledig, så att man kommer tillbaka pigg och utvilad till jobbet när man haft sina semesterveckor. Så mitt tips till er får bli att ni tar hjälp utav dessa målare i Strängnäs, så får de se till att måla om åt er, så kan ni bara vara lediga istället. Nåväl, i sista ändan avgör förstås var och en själv hur ni vill göra, men jag ville i alla fall ge er tipset att ni alltid kan vända er till dessa duktiga målare i Strängnäs. Det var inget mer jag hade att prata med er om just nu, men jag hoppas att ni tyckte det var bra att få läsa det här inlägget?